Черевики трекінгові CIRCADIA MID WP M 1027841, колір чорний, коричневий купити в Києві, Україні - Hadi

Черевики трекінгові CIRCADIA MID WP M (1027841)

Колір:Чорний, Коричневий
3 499 грн 5 899 грн -40%
Характеристики
Бренд
Стать
Чоловіче
Стиль
Колір
Сезон
Колекція
Склад
Матеріал верху: 47.2%, Текстиль 26.4%, Синтетичні матеріали 26.4%. Внутрішній матеріал: Текстиль 100%. Підошва: Етиленвінілацетат 100%.
Матеріал
Країна
Опис
Черевики трекінгові CIRCADIA MID WP M – це відмінний вибір для сучасних чоловіків, що цінують комфорт та надійність. Класична кольорова гама надає їм стильний вигляд. Культова посадка KEEN із великим простором на передній частині стопи забезпечує місце для розведення пальців ніг, що додає неповторний комфорт.
Верх виготовлений із водонепроникної шкіри з заводу, сертифікованого LWG, та сітчастої тканини. Матеріал не містить PFAS. Швидковисихаюча підкладка дозволяє використовувати взуття активніше.
Технологія LuftCore створена для покращення амортизації проміжної підошви. Від зайвої вологи захищає водонепроникна мембрана KEEN.DRY. Технологія Eco Anti-Odor відповідає за природний контроль запаху.
Знімна устілка з ПУ забезпечує підтримку дуги, що сприяє тривалому комфорту. Гумова підошва KEEN.FUSION дарує краще зчеплення з поверхнею.
Ці черевики - чудовий вибір для пригод в природі та регулярного використання.
Відгуки покупців
1 відгуків / Написати відгук

Олена Ярошук ,м.Житомир
Черевики на р.42.5(9.5)устілка- 27 см.На широку ногу з високим підйомом.Легко одягаються і знімаються,не тяжкі.Доставили швидко,в оригінальній коробці.Рекомендую на мокру погоду те,що треба