Черевики трекінгові TARGHEE III MID WP M 1028129, колір чорний купити в Києві, Україні - Hadi

Черевики трекінгові TARGHEE III MID WP M (1028129)

Колір:Чорний
3 999 грн 6 799 грн -41%
Характеристики
Бренд
Стать
Чоловіче
Стиль
Колір
Сезон
Колекція
Склад
Матеріал верху: Шкіра 47%, Синтетичні матеріали 39%, Текстиль 14%. Внутрішній матеріал: Текстиль 100%. Підошва: Етиленвінілацетат 100%.
Матеріал
Країна
Опис
Черевики трекінгові TARGHEE III MID WP M – це надійні та стильні чоловічі черевики, створені для пригод на природі. Практичний та універсальний дизайн завжди виглядає неповторно, а висока гомілка надає додаткову підтримку стопи. Культова посадка KEEN із великим простором на передній частині стопи забезпечує місце для розведення пальців ніг, що додає неповторний комфорт.
Верх виготовлений із якісної шкіри преміум-класу з заводу, сертифікованого LWG, та сітки. Матеріал не містить PFAS. Швидковисихаюча підкладка дозволяє використовувати взуття активніше.
Від зайвої вологи захистить водонепроникна мембрана KEEN.DRY. Технологія Eco Anti-Odor відповідає за природний контроль запаху.
Знімна устілка PU створює відчуття тривалого комфорту. Гумова підошва KEEN.ALL-TERRAIN подарує чудове зчеплення з різними поверхнями.
Ці черевики ідеальний вибір для різноманітних походів та подорожей.
Відгуки покупців
1 відгуків / Написати відгук

Максим
Чудове взуття. Бренд розрахований на широку ногу, тому в кого вузька нога потрібно міряти. На мою вузьку ногу ця модель найкраще підійшла. Розмір співпав. Подобається, що не промокають, нога не потіє, хороше зчеплення на слизькій дорозі, зручні.