Кросівки KS86 LEA W (1029769)

Колір:Бежевий
5 121 грн 5 690 грн SALE -10%
Характеристики
Бренд
Стать
Жіноче
Стиль
Колір
Сезон
Колекція
Склад
Матеріал верха: Шкіра 100%, Додатковий матеріал: Текстиль 100%, Підошва: Етиленвінілацетат 100%, Гума 100%
Матеріал
Країна
Опис
Кросівки KS86 LEA W — це сучасне переосмислення класичної трейлової моделі A86. Вони поєднують агресивний протектор для спортивної активності та комфорт на весь день завдяки повністю шкіряній конструкції.
Ці кросівки виготовлені з екологічно чистої шкіри преміум-якості від виробництв сертифікованих LWG, що забезпечує не лише стильний вигляд, але й підтримує сталий розвиток. Технологія Eco Anti-Odor гарантує природний контроль запаху без використання пестицидів, що зберігає свіжість всередині взуття.
Модель має оригінальну посадку, що дає щедрий простір в передній частині для розподілу пальців, забезпечуючи свободу і комфорт. Піна в проміжній підошві забезпечує легку амортизацію, а знімна устілка з піни додає довготривалу підтримку.
Гумова підошва з підвищеним зчепленням забезпечує надійність, а водовідштовхувальна обробка без PFAS захищає від води так само ефективно, як і хімічні речовини, не завдаючи шкоди навколишньому середовищу. Ці кросівки ідеально підходять для активних жінок, які шукають комфорт та функціональність.
Відгуки покупців
0 відгуків / Написати відгук