Сандалі TARGHEE III SANDAL M (1022428)

Колір:Сіро-зеелний, чорний
3 752 грн 4 690 грн SALE -20%
Характеристики
Бренд
Стать
Чоловіче
Стиль
Колір
Сіро-зеелний, чорний
Сезон
Колекція
Склад
Шкіра 66, 2%, Текстиль 33, 8%. Етиленвінілацетат 100%. Гума 100%
Матеріал
Країна
Опис
Сандалі TARGHEE III SANDAL M створені для забезпечення повної свободи у сонячні дні. Ці сандалі поєднують у собі міцність і комфорт, що робить їх ідеальними для активного відпочинку та подорожей.
Закритий верх із водонепроникної шкіри преміум-класу забезпечує надійний захист від вологи та зберігає ваші ноги сухими навіть у найсуворіших умовах. Використана шкіра сертифікована LWG, що гарантує її екологічну чистоту та високу якість. Вентиляційні вставки з сітчастої тканини забезпечують додаткову повітропроникність, дозволяючи вашим ногам залишатися прохолодними та комфортними протягом усього дня.
Гумова підошва KEEN.ALL-TERRAIN створена для забезпечення найкращого зчеплення на будь-яких поверхнях. Завдяки різнонаправленим виступам на підошві ви отримаєте чудове зчеплення на слизьких, кам'янистих та нерівних поверхнях. Ця підошва не залишає слідів, тому ви можете безпечно пересуватися навіть у приміщеннях.
Контурний фіксатор п'яти забезпечує надійну посадку, утримуючи ногу на місці та запобігаючи ковзанню всередині взуття. Шнурівка банджі дозволяє швидко та легко налаштовувати сандалі під свою ногу, забезпечуючи оптимальну підтримку та комфорт. Устілка з матеріалу EVA з підтримкою дуги забезпечує комфорт протягом усього дня, знижує навантаження на стопи.
Технологія Eco Anti-Odour відповідає за природний контроль запаху не використовуючи пестициди, дозволяючи вам зберігати свіжість навіть після тривалого використання. Оригінальна посадка KEEN з великим простором на передній частині стопи дозволяє пальцям ніг вільно рухатися та розводитися, що сприяє природній стабільності та комфорту. Швидковисихаюча підкладка робить ці сандалі ідеальними для активного використання.
Дана модель поєднує у собі все найкраще від культових туристичних моделей, забезпечує максимальний комфорт, захист та свободу пересування.
Відгуки покупців
0 відгуків / Написати відгук