Сандалі UNEEK O3 M (1028673)

Колір:Чорний, білий
3 832 грн 4 790 грн SALE -20%
Характеристики
Бренд
Стать
Чоловіче
Стиль
Колір
Сезон
Колекція
Склад
Текстиль 100%, Етиленвінілацетат 100%, Гума 100%
Матеріал
Країна
Опис
UNEEK O3 M – це найінноваційніша модель для активного відпочинку, поєднуюча сучасні технології, екологічні матеріали та зручний дизайн, щоб забезпечити максимальний комфорт і функціональність. Верх кросівок виготовлений із синтетичних та текстильних матеріалів, що забезпечує міцність і довговічність. Повітропроникна сітчаста підкладка сприяє вентиляції.
Виготовлені з використанням переробленого P.E.T. пластику, що зменшує потребу в первинних матеріалах та сприяє збереженню природних ресурсів. Крім того, у створенні використовувався міцний водовідштовхувальний засіб, що не містить PFAS, який ефективно відштовхує воду без шкоди для навколишнього середовища.
Однією з основних особливостей даної моделі є особлива посадка, яка повторює контури вашої стопи, забезпечуючи щільне і комфортне прилягання. Шнурівка банджі, виготовлена з переробленого пластику, забезпечує миттєве і надійне прилягання, що особливо важливо для активного відпочинку.
Проміжна підошва з піни забезпечує легку амортизацію, що зменшує навантаження на суглоби під час ходьби або бігу. Амортизуюча пінна устілка з підтримкою дуги додає додатковий рівень комфорту, підтримуючи стопу протягом усього дня. Технологія Eco Anti-Odor забезпечує природний контроль запаху не використовуючи пестициди, що робить сандалі безпечними для здоров'я та навколишнього середовища.
Гумова підошва з підвищеним рівнем зчеплення забезпечує стабільність та безпеку на різних поверхнях. Вона також не лишає слідів, що дозволяє використовувати взуття в приміщеннях, без ризику залишити подряпини або сліди.
Це ідеальний вибір для активного відпочинку, що забезпечить комфорт, підтримку та екологічну відповідальність.
Відгуки покупців
0 відгуків / Написати відгук