Черевики Desmana 11-21870, колір чорний купити в Києві, Україні - Hadi

Черевики Desmana (11-21870)

Колір:Чорний
1 999 грн 3 999 грн -50%
Характеристики
Бренд
Стать
Чоловіче
Стиль
Колір
Сезон
Колекція
Склад
Верх: Синтетичні матеріали, Підкладка Поліестер, Підошва Гума
Матеріал
Країна
Опис
Це взуття один із найкращих можливих варіантів на холодну пору року. Неймовірно зручне як для щоденного використання, так і для подорожей у гори чи до лісу. Верх виготовлений з міцної сітки, яка стійка до розривів та ушкоджень, а також покритою поліуретаном у ключових місцях. Всередині утеплене м’яким на дотик флісом. Манжет зверху створений заради додаткової фіксації та захисту, містить невеликі подушечки у собі.
Важливим елементом взуття є водонепроникна мембрана MTX, яка дає взуттю можливість «дихати», забезпечуючи тим самим високий рівень комфорту. Світловідбиваючий логотип надає додаткову безпеку у темний час доби. Багато металевих крючків дозволяють зашнуровувати взуття набагато швидше. Шнурки не ковзкі, не розв'язуються та тримаються надійно. Нейлонові петлі вшиті.
Ще однією зручною деталлю є бічна підтримка, яка запобігає скручуванню стопи. Область носка має посилення. Бічна частина теж має посилення, поліуретаном. П’ята надійно фіксується. Окрім цього п’ята і носок мають додатковий захист від ударів.
Проміжна підошва виготовлена з матеріалу EVA, який відповідає за відмінну амортизацію. Устілка також виготовлена з матеріалу EVA, вкрита сіткою для відводу вологи від стопи. Посилена гумова підошва ADD GRIP ICE забезпечує додаткове зчеплення на ковзких поверхнях завдяки абразивним елементам на протекторі, що здійснюється завдяки вулканізації самої підошви. Протектор різнонаправлений, підходить як для підйомів, так і для спусків.
Це фантастичний варіант для людей, які цінують свою безпеку та зручність.
Відгуки покупців
0 відгуків / Написати відгук