Черевики Gavialis 11-41249, колір зелений купити в Києві, Україні - Hadi

Черевики Gavialis (11-41249)

Колір:Зелений
1 499 грн 2 999 грн -50%
Характеристики
Бренд
Стать
Чоловіче
Стиль
Колір
Сезон
Колекція
Склад
Верх: Синтетичні матеріали, Підкладка Поліестер, Підошва Гума
Матеріал
Країна
Опис
Разом з цим взуттям кожний похід у гори чи у ліс буде комфортним та безпечним. Ідеально підходить для прогулянок містом та на пересіченій місцевості для легких маршрутів. Верх виготовлений з тканини rip stop, яка відрізняється стійкістю до розривів за рахунок плетіння, де вставлена посилююча нитка.
Світловідбиваючі елементи надають додаткову безпеку у темний час доби. Також важливим елементом взуття є водонепроникна мембрана MTX, яка дає взуттю можливість «дихати», забезпечуючи тим самим високий рівень комфорту. Багато металевих крючків дозволяють зашнуровувати взуття набагато швидше.
Цільний язичок створений щоб перешкодити потраплянню води та бруду всередину. Петелька, яка розташована ззаду, дає змогу зручно сушити взуття. Ще однією зручною деталлю є бічна підтримка, яка запобігає скручуванню стопи. Область носка має посилення з поліуретану, прикрашене фірмовим логотипом.
Також носок всередині має невелику пластину, яка захищає від ударів. Бічна частина теж має посилення, поліуретаном. П’ятка надійно фіксується. Проміжна підошва виготовлена з матеріалу EVA, який відповідає за відмінну амортизацію. Устілка також виготовлена з матеріалу EVA, вкрита сіткою для кращого повітрообміну.
Сама ж підошва гумова, всередині має вставку. Протектор універсальний. Це чудовий вибір не тільки для подорожей, але і для регулярного використання у місті.
Відгуки покупців
0 відгуків / Написати відгук