Черевики Mazama 11-41099, колір чорний, білий купити в Києві, Україні - Hadi

Черевики Mazama (11-41099)

Колір:Чорний, білий
1 799 грн 3 499 грн -48%
Характеристики
Бренд
Стать
Чоловіче
Стиль
Колір
Сезон
Колекція
Склад
Верх: Синтетичні матеріали, Підкладка Поліестер, Підошва Гума
Матеріал
Країна
Опис
Це взуття незамінний варіант, який супроводжуватиме вас у будь-яких захоплюючих пригодах. Чудово підходить для походів, легких маршрутів та навіть для бігу у горах. Верхній матеріал це міцна нейлонова тканина Oxford, стійка до розривів та тертя, а також вона чудово відштовхує вологу.
Зверху є вставки тканини rip stop, яка теж стійка до розривів за рахунок спеціального плетіння. Всередині утеплені м’яким флісом. У ключових місцях розміщені PU накладки, які надають додатковий захист для взуття. Ногу надійно фіксують додаткові крючки. Щільний нейлон також відповідає за надійну фіксацію п’яти та носка.
Язичок дуже м’який та дозволяє не відчувати шнурки.
Мембрана MTXводонепроникна, але дає взуттю можливість «дихати», забезпечуючи тим самим високий рівень комфорту. Одне з найприємніших елементів цього взуття це пом’якшуючі подушечки, які розташовані всередині, аби уникнути натирання кісточок на ногах.
Проміжна підошва матеріалу EVA, вона відповідає за амортизацію та поглинання ударів. Також всередині неї розташована пластинадля фіксації стопи та захисту ноги на нерівних поверхнях. Устілка теж виготовлена з матеріалу EVA, вона фантастично м’яка на дотик та дуже щільна. Підошва мультифункціональна, із стійкої до зносу гуми. Протектор надійно фіксує ногу під час підйому та дає відчуття безпеки.
Більш комфортного взуття для цікавих подорожей у горах не знайти.
Відгуки покупців
0 відгуків / Написати відгук