Напівчеревики Saola 11-41258, колір чорний купити в Києві, Україні - Hadi

Напівчеревики Saola (11-41258)

Колір:Чорний
1 499 грн 2 999 грн -50%
Характеристики
Бренд
Стать
Чоловіче
Стиль
Колір
Сезон
Колекція
Склад
Верх: Текстиль з покриттям, Підкладка Поліестер, Підошва Гума
Матеріал
Країна
Опис
Для повсякденного використання це взуття один із найкращих варіантів. Стильний дизайн стане чудовим доповненням гардеробу.
Верхній матеріал це міцна нейлонова тканина Oxford, стійка до розривів та тертя, а також вона чудово відштовхує вологу. Ще один важливий елемент верху це тканина rip stop, яка теж стійка до розривів за рахунок плетіння. Всередині утеплене м’якенькою на дотик підкладкою з флісу.
Петельки для шнурків виготовлені з нейлону, вони дозволяють зашнуровувати взуття набагато швидше. Язичок вшитий, аби бруд не потрапляв всередину. Світловідбиваючі елементи надають додаткову безпеку у темний час доби.
Мембрана MTX водонепроникна, але дає взуттю можливість «дихати», забезпечуючи тим самим високий рівень комфорту. Область носка та п’ятки має посилення завдяки поліуретану. Проміжна підошва виготовлена з матеріалу EVA, який відповідає за відмінну амортизацію. Устілка також виготовлена з матеріалу EVA, вкрита сіткою. П’ятка має у собі більшу кількість піни EVA. Підошва гумова, має посилення завдяки нейлону. Протектор різнонаправлений, забезпечує чудове зчеплення на багатьох поверхнях.
Це фантастичний вибір для постійного використання.
Відгуки покупців
0 відгуків / Написати відгук