Напівчеревики Tarsius 11-41294, колір хакі купити в Києві, Україні - Hadi

Напівчеревики Tarsius (11-41294)

Колір:Хакі
1 599 грн 3 199 грн -50%
Характеристики
Бренд
Стать
Чоловіче
Стиль
Колір
Сезон
Колекція
Склад
Верх: Шкіра, Текстиль з покриттям, Підкладка Поліестер, Підошва Гума
Матеріал
Країна
Опис
Це взуття зможе гарантувати комфорт та безпеку навіть у найтяжчій подорожі.
Чудово підходить для регулярного використання та прогулянок містом. Верх виготовлений з приємної на дотик замші, за якою легко доглядати. Оброблений водовідштовхувальним просоченням, який чудово захищає від зайвої вологи. Багато металевих крючків дозволяють зашнуровувати взуття набагато швидше.
Шнурки виготовлені з нейлону. Язичок має світловідбиваючі елементи, що надає додаткову безпеку у темний час доби. Область носка має посиленнязавдяки накладці з поліуретану та замші, яка легко очищається, має водовідштовхувальні властивостіта не брудниться так швидко. П’ята захищена PU шкірою. Також важливим елементом взуття є водонепроникна мембрана MTX, яка дає взуттю можливість «дихати», забезпечуючи тим самим високий рівень комфорту. Проміжна підошва виготовлена з матеріалу EVA, який відповідає за відмінну амортизацію. Устілка також виготовлена з матеріалу EVA, вкрита сіткою, для кращого повітрообміну.
Підошва гумова, має посилення. Протектор різнонаправлений, забезпечує стабільність на будь-якій поверхні. Це чудовий вибір для людей, які цінують свій комфорт.
Відгуки покупців
0 відгуків / Написати відгук