Напівчеревикі трекінгові CIRCADIA WP M 1026774, колір коричневий, зелений, чорний купити в Києві, Україні - Hadi

Напівчеревикі трекінгові CIRCADIA WP M (1026774)

Колір:Коричневий, Зелений, Чорний
3 799 грн 5 499 грн -30%
Характеристики
Бренд
Стать
Чоловіче
Стиль
Колір
Сезон
Колекція
Склад
Матеріал верху: Шкіра 63.76%, Текстиль 26.03%, Синтетичні матеріали 10.21%. Внутрішній матеріал: Текстиль 100%. Підошва: Етиленвінілацетат 100%.
Матеріал
Країна
Опис
Напівчеревики трекінгові CIRCADIA WP M – це стильне та водонепроникне чоловіче взуття. Комбінація сучасного дизайну та практичності роблять це взуття кращим для довгих походів. Культова посадка KEEN із великим простором на передній частині стопи забезпечує місце для розведення пальців ніг, що додає неповторний комфорт.
Виготовлені з міцної водовідштовхувальної шкіри преміум-класу з шкіряного заводу, сертифікованого LWG, та сітки. Матеріал не містить PFAS. Швидковисихаюча підкладка дозволяє активніше використовувати взуття.
Технологія LuftCore забезпечує покращену амортизацію проміжної підошви. Від зайвої вологи захищає водонепроникна мембрана KEEN.DRY. Технологія Eco Anti-Odor відповідає за природний контроль запаху.
Знімна устілка з PU забезпечує підтримку дуги для тривалого комфорту. Гумова підошва KEEN.FUSION дарує чудове зчеплення з поверхнею та міцність.
Це незамінний варіант для активного відпочинку, який завжди захищатиме ваші ноги.
Відгуки покупців
0 відгуків / Написати відгук