Черевики HOWSER II CHUKKA M 1023815, колір чорний купити в Києві, Україні - Hadi

Черевики HOWSER II CHUKKA M (1023815)

Колір:Чорний
Характеристики
Бренд
Стать
Чоловіче
Стиль
Колір
Сезон
Колекція
Склад
Верх: 66.30% текстиль, 33.70% шкіра, Підкладка: 100% фліс, Середня підошва: 100% EVA, Підошва: 100% гума
Матеріал
Країна
Опис
Чоловічі черевики HOWSER II CHUKKA M з міцним верхом з переробленого пластику знадобляться на кожен день. Ультрам'яка підкладка з мікрофлісу і захист від неприємного запаху ECO Anti-Odor передбачені для комфорту протягом дня. Гумова підметка з поліпшеним зчепленням не залишає слідів на світлій поверхні. Банджі-система зі шнурком дозволяє легко відрегулювати взуття під себе.
Особливості:
- RECYCLED P.E.T. PLAST - матеріали, виготовлені з перероблених побутових пластикових відходів
- ECO Anti-Odor - без пестицидів і біоцидів. В екологічному контролі запаху використовуються мікроби на основі пробіотиків, які виробляють ферменти, що природним чином розщеплюють запах поту
Відгуки покупців
4 відгуків / Написати відгук

Назар
Підошва у цих чоботів дуже гнучка, але при цьому тримає ногу. Нічого ніде розклеюється. Верхня частина не промокає. Застібка гарно регулює підйом. Усім рекомендую придбати. Гарні!

Ярослав
Черевики дуже стильні, практичні і надійні, хороша якість та дизайн. Подобається, що є захист від неприємного запаху, м'які і легкі. Не шкодую, що вибрав саме цю модель.

Олег
Обожнюю KEEN. Першу пару придбав за кордоном і чомусь був впевнений абсолютно, що у нас не знайдеш цього бренду. Приємно здивувався, що на Хаді оригінальні. Ця пара заявлена як для осені та бачу, що на зиму будуть мені як раз. Дякую магазину за якісне взуття.

Артем
Купил их себе недавно. Отличные ботинки, комфортные, легкие, подошва мягкая. Нравится, что надежно проклеена подошва, прошиты тоже хорошо. В целом качество нормальное.